Skip to main content

Romanian


 

Kidney Health Specialists

Dr. Emilian Cristea

Dr. Emilian Cristea este dublu licentiat in Nefrologie si Medicina Interna si fondator al Kidney Health Specialists, cu sediul in Hollywood, Florida. Misiunea lui este de a oferi ingrijire medicala de performanta pacientilor din Broward County. 

Dr. Cristea a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti si a terminat rezidentiatul in Romania in anul 2007.  Dupa ce s-a mutat in Statele Unite, Dr. Cristea a finalizat un al doilea rezidentiat in Medicina Interna la Oakland University William Beaumont School of Medicine in Royal Oak Michigan. In anul 2019, Dr. Cristea a terminat o supraspecializare in Nefrologie la University of Miami Jackson Memorial Hospital in Miami, Florida.

In timpul pregatirii sale, Dr. Cristea a primit mai multe premii, incluzand Outstanding Fellow Award, cel mai prestigious premiu in domeniu. De asemenea a reusit performanta de a obtine punctaj maxim la examenul national de specializare in nephrologie. 

El are experienta in boli acute si cronice ale rinichiului si lucreaza cu pasiune si empatie pentru a stabili relatii profesionala cu fiecare pacient, pentru a discuta orice preocupare a pacientului si pentru a dezvolta un plan de tratament individualizat. 

Dr. Cristea are o baza solida de cunostinte teoretice si practice. La Kidney Health Specialists, Dr. Cristea trateaza cu regularitate probleme de sanatate precum hipertensiune arteriala, boala renala cauzata de diabet, boala renala acuta, anormalitati ale electolitilor in sange, pietre la rinichi, sangerare in urina si multe altele. Kidney Health Specialists ofera de asemenea si dializa pacientilor care traiesc cu boala renala cronica avansata. Pentru a servi mai bine populatia diversa din Hollywood, Florida Dr. Cristea vorbeste fluent engleza, romana, spaniola, italiana si poate conversa in franceza. El este afiliat cu numeroase spitale din zona incluzand Memorial Health Systems, Florida Medical Center, University Hospital, Westside Regional Hospital, Aventura Hospital si a dezvoltat relatii profesionale cu alti experti in domeniu. 

In timpul liber, Dr. Cristea ii place sa se relaxeze cu familia, sa citeasca si sa calatoreasca. Daca vreti sa aflati mai multe despre serviciile oferite de Kidney Health Specialists, va rugam sa sunati la sediu pentru a organiza o vizita.

Dr. Cristea consulta contra cost si pacientii care nu au asigurare medicala.

Location

Kidney Health Specialists
7261 Sheridan Street, Suite 360
Hollywood, FL 33024
Phone: 954-226-0121
Fax: 866-981-2156

Office Hours

Get in touch

954-226-0121